NB
Logg ut | Opprett en konto | Logg inn Profesjonelle Hjemmeside

Vedlikehold vinylgulv

Vedlikehold vinylgulv

 

Generelt vedlikehold

Det er lett å leve med vinylgulv, men som med de fleste ting krever også de regelmessig rengjøring for å holde seg vakre. Det innovative overflatesjiktet med TitanV™ eliminerer behovet for ytterligere behandling etter leggingen, og du kan enkelt rengjøre gulvet med en kost, støvsuger eller en fuktig mopp. Vi anbefaler at du alltid bruker ikke-aggressive rengjøringsprodukter, slik som Pergos rengjøringsmiddel for vinylgulv, som beholder gulvets opprinnelige utseende. Du må ikke helle vann over gulvet eller la det ligge igjen vann på gulvet.

Periodisk rengjøring og vedlikehold

Rengjør gulvet regelmessig ved å koste, støvsuge eller gå over med en fuktig mopp. Fjern alltid umiddelbart sandkorn, skarpe gjenstander, flekkfjerningsmidler, fuktighet eller aggressive stoffer fra gulvet.
MERK: Bruk aldri aggressive rengjøringsmidler, såpe, slipende rengjøringsmidler eller rengjøringsmidler som inneholder olje eller voks.

 

Flekkfjerning

Fjern flekker så raskt som mulig. Jo lenger det ligger søl på gulvet, desto større er risikoen for at gulvet blir flekkete. Du kan fjerne gjenstridige flekker med Pergos rengjøringsmiddel for vinylgulv.

Industrirengjøring

Til kommersiell bruk kan det brukes en egnet forsegling for å øke slitebestandigheten og gjøre gulvet lettere å rengjøre. Denne påføres i henhold til produsentens instruksjoner.

Vedlikeholdsveiledning

> Støvsug forsiktig

Når du har lagt gulvet, må du støvsuge med et støvsugerhode med myke kanter.

> Regelmessig vedlikehold

Tørrmopp eller tørk over gulvet for å fjerne skitt og støv. Gå over gulvet med lunkent vann og en eller to “korker” med Pergos universalrengjøringsmiddel og Pergos mikrofibermopp. Når det gjelder den daglige rengjøringen, bør du følge instruksjonene på Pergos webområde. Bruk ikke for mye rengjøringsmiddel. Bruk av uegnede rengjøringsprodukter kan skade gulvoverflaten!

> Beskyttelse mot kontorstolhjul

Kontorstoler må ha “myke” hjul, og du må legge et stolunderlag for å unngå riper og skader.

> Ripebestandig polstring

Titan™V er en patentert teknikk der flere sjikt med ulike egenskaper og funksjoner føyes sammen under varme og høyt trykk. Resultatet gir en overflate som er hard som titan.