Tekniske egenskaper vinylgulv

Pergos vinylgulv er laget for å tåle hverdagens utfordringer og gir deg en langvarig skjønnhet. Vårt renommé for slitestyrke gjelder like mye for vinylgulvene som for de andre gulvene. Med Pergo vinyl får du den myke og luksuriøse følelsen av kvalitetsvinyl samt gleden over enkelt vedlikehold.

Hvert bord og hver flis består av fire sjikt. Det solide og slitesterke overflatesjiktet gir en betydelig bedre bestandighet overfor mikroriper, og gjør vinyl til det ideelle valget for rom som brukes mye. Gulvet holder seg dermed vakkert år etter år.

  1. Beskyttende TitanV™ overflade med ekstra plet-, friktion og slidsikring
  2. Fintrykt vinyl-mønsterlag
  3. Meget slagfast vinylkerne
  4. Ekstra stabiliserende lag med glasfiber
  5. Meget slagfast vinylbagside

Hva er det som gjør at Pergo skiller seg ut?

Easy Installation

Enkel legging
PerfectFold™V-systemet gjør det raskt og enkelt å legge gulvet. Det er bare å vippe plankene på plass med en av de tre metodene, og du har et fiks ferdig gulv på null tid.

Wear Protection

Slitasjebeskyttelse
Overflaten til Pergo-vinylen har en beskyttende finish som består av flere sjikt. Det beskyttende TitanV™-sjiktet beskytter mot riper, flekker og slitasje og gir svært enkelt vedlikehold.

Sound Reduction

Lyddemping
Det myke vinylgulvet reduserer trinnlyd og gir en stille og komfortabel gåopplevelse.

Impact Resistance

Slagfasthet
Pergos vinyloverflate er bygd opp av flere sjikt. I kombinasjon med det kompakte kjernematerialet gir dette gulvet høy slagfasthet og lav mottakelighet for varige merker – og beskytter det dermed mot mulige skader.

Castor Chair

Kontorstolhjul
Flersjiktsoppbygningen til Pergo-vinylen er, i kombinasjon med egenskapene til kjernematerialet, utviklet for å tåle påkjenningene fra kontorstoler. Bruk stolhjul for harde gulv. I typiske kontormiljø brukes beskyttende plate på gulvet.

Fire Resistance

Høy brannbestandighet
Pergos vinylgulv har en naturlig høy brannbestandighet. De er utviklet spesielt for å oppfylle alle europeiske krav til gulv som skal legges i rømningsveier og forsamlingslokaler.

Water Resistance

Vannbestandighet
Vårt fuktbestandighetssystem kombinerer kjernens gode egenskaper med en sterk og tett klikkfuge. Dette gir Pergos vinylgulv en motstandsdyktighet mot vann som er blant de beste på markedet.

Hygenic

Hygienisk
Et Pergo vinylgulv gir bedre hygiene og gjør det lettere å holde hjemmet rent. Den forseglede overflaten hindrer bakterievekst og bidrar til redusert behov for kjemiske rengjøringsmidler.

Easy Maintenance

Enkelt vedlikehold
Pergos beskyttende overflatesjikt TitanV™ er motstandsdyktig overfor skitt, noe som gir redusert vedlikehold og enkel rengjøring. Den solide og sikre klikkfuge-designen bidrar også til å hindre at skitt trenger ned i fugene.

Top