Tekniske egenskaper vinylgulv

Pergo vinylgulv tåler en støyt, og vel så det. Ser du etter et gulv til å ha i entréen eller andre utsatte områder? Da trenger du ikke lete lenger. Superior Protective-topplaget forsegler overflaten på en effektiv måte, og gir forbedret motstand mot misfarging og tilsøling, og beskytter dessuten mot riper.

Pergo vinylgulv

Hvert bord og hver flis består av fire sjikt. Det solide og slitesterke overflatesjiktet gir en betydelig bedre bestandighet overfor mikroriper, og gjør vinyl til det ideelle valget for rom som brukes mye. Gulvet holder seg dermed vakkert år etter år.


  1. Overlegent beskyttende topplag for ripe-, flekk- og slitasjemotstand
  2. Fintrykt vinyl-mønsterlag
  3. Meget slagfast vinylkerne
  4. Ekstra stabiliserende lag med glasfiber
  5. Meget slagfast vinylbagside

Pergo rigid vinylgulv

For legging på undergulv med uregelmessigheter, er vårt nye rigid vinylgulv et perfekt valg. Dette gulvet har en praktisk klikk-skjøt og har mindre krav til utjevning av undergulvet for å oppnå et perfekt resultat.


  1. Overlegent beskyttende topplag for ripe-, flekk- og slitasjemotstandekstra matt for autentisk look
  2. Fintrykt vinyl-mønsterlag
  3. Fleksibelt vinyllag for lyddemping, samt en myk, varm og komfortabel følelse
  4. Rigid komposittkjerne gjør at det kan legges på undergulv med uregelmessigheter. To stive lag forsterket av glassfiber forhindrer at gulvet slår seg

Hva er det som gjør at Pergo skiller seg ut?

Easy Installation

Enkel legging

PerfectFold V- og Uniclic-klikksystemene gjør monteringen rask og enkel. Det er bare å klikke plankene på plass med en av de metodene, så er jobben fort ferdig.

Wear Protection

Slitasjebeskyttelse

Overflaten til Pergo Vinyl har en overflate med flere beskyttende lag. Det beskyttende topplaget gir motstand mot riper, flekker og slitasje, samt enkelt vedlikehold.

Sound Reduction

Lyddemping

Det myke vinylgulvet reduserer trinnlyd og gir en stille og komfortabel gåopplevelse.

Impact Resistance

Slagfasthet

Pergos vinyloverflate er bygd opp av flere sjikt. I kombinasjon med det kompakte kjernematerialet gir dette gulvet høy slagfasthet og lav mottakelighet for varige merker – og beskytter det dermed mot mulige skader.

Castor Chair

Kontorstolhjul

Flersjiktsoppbygningen til Pergo-vinylen er, i kombinasjon med egenskapene til kjernematerialet, utviklet for å tåle påkjenningene fra kontorstoler. Bruk stolhjul for harde gulv. I typiske kontormiljø brukes beskyttende plate på gulvet.

Fire Resistance

Høy brannbestandighet

>Pergos vinylgulv har en naturlig høy brannbestandighet. De er utviklet spesielt for å oppfylle alle europeiske krav til gulv som skal legges i rømningsveier og forsamlingslokaler.

Water Resistance

Vannbestandighet

Vårt fuktbestandighetssystem kombinerer kjernens gode egenskaper med en sterk og tett klikkfuge. Dette gir Pergos vinylgulv en motstandsdyktighet mot vann som er blant de beste på markedet.

Hygenic

Hygienisk

Et Pergo vinylgulv gir bedre hygiene og gjør det lettere å holde hjemmet rent. Den forseglede overflaten hindrer bakterievekst og bidrar til redusert behov for kjemiske rengjøringsmidler.

Easy Maintenance

Enkelt vedlikehold

Pergos beskyttende sjikt er motstandsdyktig overfor skitt, noe som gir redusert vedlikehold og enkel rengjøring. Den solide og sikre klikkfuge-designen bidrar også til å hindre at skitt trenger ned i fugene.