Tekniske egenskaper vinylgulv

Pergo vinylgulv tåler en støyt, og vel så det. Ser du etter et gulv til å ha i entréen eller andre utsatte områder? Da trenger du ikke lete lenger. Det nye beskyttene toppsjiktet TitanV™ forsegler overflaten og gjør gulvet bestandig mot flekker, søl og slitasje.

Pergo vinylgulv

Hvert bord og hver flis består av fire sjikt. Det solide og slitesterke overflatesjiktet gir en betydelig bedre bestandighet overfor mikroriper, og gjør vinyl til det ideelle valget for rom som brukes mye. Gulvet holder seg dermed vakkert år etter år.


  1. Beskyttende TitanV™ overflade med ekstra plet-, friktion og slidsikring
  2. Fintrykt vinyl-mønsterlag
  3. Meget slagfast vinylkerne
  4. Ekstra stabiliserende lag med glasfiber
  5. Meget slagfast vinylbagside

Pergo rigid vinylgulv

For legging på undergulv med uregelmessigheter, er vårt nye rigid vinylgulv et perfekt valg. Dette gulvet har en praktisk klikk-skjøt og har mindre krav til utjevning av undergulvet for å oppnå et perfekt resultat.


  1. Beskyttende TitanV™ overflade med ekstra plet-, friktion og slidsikring
  2. Fintrykt vinyl-mønsterlag
  3. Fleksibelt vinyllag for lyddemping, samt en myk, varm og komfortabel følelse
  4. Rigid komposittkjerne gjør at det kan legges på undergulv med uregelmessigheter. To stive lag forsterket av glassfiber forhindrer at gulvet slår seg

Hva er det som gjør at Pergo skiller seg ut?

Easy Installation

Enkel legging

PerfectFold™V-systemet gjør det raskt og enkelt å legge gulvet. Det er bare å vippe plankene på plass med en av de tre metodene, og du har et fiks ferdig gulv på null tid.

Wear Protection

Slitasjebeskyttelse

Overflaten til Pergo-vinylen har en beskyttende finish som består av flere sjikt. Det beskyttende TitanV™-sjiktet beskytter mot riper, flekker og slitasje og gir svært enkelt vedlikehold.

Sound Reduction

Lyddemping

Det myke vinylgulvet reduserer trinnlyd og gir en stille og komfortabel gåopplevelse.

Impact Resistance

Slagfasthet

Pergos vinyloverflate er bygd opp av flere sjikt. I kombinasjon med det kompakte kjernematerialet gir dette gulvet høy slagfasthet og lav mottakelighet for varige merker – og beskytter det dermed mot mulige skader.

Castor Chair

Kontorstolhjul

Flersjiktsoppbygningen til Pergo-vinylen er, i kombinasjon med egenskapene til kjernematerialet, utviklet for å tåle påkjenningene fra kontorstoler. Bruk stolhjul for harde gulv. I typiske kontormiljø brukes beskyttende plate på gulvet.

Fire Resistance

Høy brannbestandighet

>Pergos vinylgulv har en naturlig høy brannbestandighet. De er utviklet spesielt for å oppfylle alle europeiske krav til gulv som skal legges i rømningsveier og forsamlingslokaler.

Water Resistance

Vannbestandighet

Vårt fuktbestandighetssystem kombinerer kjernens gode egenskaper med en sterk og tett klikkfuge. Dette gir Pergos vinylgulv en motstandsdyktighet mot vann som er blant de beste på markedet.

Hygenic

Hygienisk

Et Pergo vinylgulv gir bedre hygiene og gjør det lettere å holde hjemmet rent. Den forseglede overflaten hindrer bakterievekst og bidrar til redusert behov for kjemiske rengjøringsmidler.

Easy Maintenance

Enkelt vedlikehold

Pergos beskyttende overflatesjikt TitanV™ er motstandsdyktig overfor skitt, noe som gir redusert vedlikehold og enkel rengjøring. Den solide og sikre klikkfuge-designen bidrar også til å hindre at skitt trenger ned i fugene.