NB
Logg ut | Opprett en konto | Logg inn Profesjonelle Hjemmeside

Trendsettende enstavs parkett

Pergo 1-stavs parkett er et tregulv med stor personlighet hvor vi fokuserer på å fremheve tresortens unike særpreg og naturlige variasjoner.

På Pergo har vi plukket frem tre ulike trekolleksjoner som gjør det enklere for deg å finne 1-stavsparketten du drømmer om. Kolleksjonene Svalbard, Gotland og Bornholm består av vakre tregulv i ulike typer av Eik og Ask.

Samtlige 1-stavs parkett gulv har fasede langsgående kanter som gir gulvet struktur och gir rommet dybde.

Leter du etter en Pergo forhandler i ditt område? Finn en forhandler

Forandre et rom med enstavs parkett

Mange forbinder stavparkett med det klassiske fiskebensmønsteret. Men mønstervalget stopper ikke med den tradisjonelle fiskebensdesignen. På Pergo har vi løftet treparkettgulvet til et mer moderne nivå og kan tilby stavmønster, dekor og overflatebehandlinger som er langt fra klassiske. Vi har tregulv hvor stavene i mønsterparketten kommer i ulike størrelser og har et eget spesielt utseende takket være oljet og børstet overflatebehandling kombinert med sagsnitt. Selv om vi eksperimenterer med forskjellige stavmønster og trestrukturer, er parkettgulvene våre alltid holdbare, slitesterke og produsert i samsvar med internasjonal miljøstandard.

Flytende stavparkett med klikksystem

Stavparketten du faller for kan ha små kvister, livlige fargeskiftninger eller tydelige årringer og sprekker. Uansett hvilken treparkett du velger, kan du være trygg på at du får et slitesterkt gulv som er utrolig lett å legge, og ferdig til bruk med det samme det er montert. Tregulvene våre behandles med syv lag UV-herdet og vannbasert lakk eller høykvalitets olje, som gir treet en beskyttende overflate slik at det tåler det meste og rengjøringen forenkles.

Alle enstavsparketter fra Pergo er flytende gulv utstyrt med klikksystemet PerfectFold 3.0, som gjør gulvleggingen enklere og raskere enn noensinne.

enstavs parkett

Legg til i favoritter

Østersgrå eik, planke

Artikkelnummer: W0103-01626
Legg til i favoritter

Herregårdseik, planke

Artikkelnummer: W0103-01625