NB
Logg ut | Opprett en konto | Logg inn Profesjonelle Hjemmeside

Askegulv – den edle tresorten

Ask er et hardt løvtre med et virke som er hardt, seigt og lett å bøye. Kvaliteter som gjør treet utmerket som parkettgulv. Askeparkettens lyse farge gir rommet en frisk, skandinavisk følelse.

Den lyse askeparketten

Askegulv finnes i flere av Pergos kolleksjoner der nettopp askens lyse karakter er bevart. Variasjonene mellom de ulike kolleksjonene er mange. Du kan velge mellom både store kvister og små, forskjellige grader av fargevariasjoner i treet og dessuten få alt fra 1-stavsplanker til 3-stavsplanker. . I tillegg til dette er det selvsagt mange valg å ta når det gjelder gulvets struktur og finish. I likhet med eikeparketten kan du også få askeparkett med fasede kanter, ulik børstedybde og synlige sagmerker. Alt for at du skal kunne finne riktig stil til hjemmet ditt.

En beskyttet overflate for et langt liv

Alle Pergos gulv varer i en mannsalder. Takket være den omfattende overflatebehandlingen, trenger du ikke nøle med å velge en lys askeparkett. Du kan føle deg trygg på at det vil tåle hverdagens utfordringer og festlige sammenkomster. Alle tregulv fra Pergo har en beskyttende overflatebehandling – enten med syv lag UV-herdet vannbasert lakk eller med olje av høy kvalitet. Behandlingene gir maksimal beskyttelse og gjør rengjøringen enklere. I tillegg til den beskyttende overflaten, har parkettgulvene en avansert stamme i gran eller furu som absorberer støtene og påkjenningene som gulvet utsettes for. Stammen garanterer at parkettgulvet alltid holder seg stabilt.

Fordi parkettgulvet er ferdigbehandlet når det leveres hjem til deg, kan du gå på det med det samme parketten er på plass.

Oppdag vårt askegulv

askegulv