Pergo Laminate Sensation

Pergo Sensation – Vannbestandig laminatgulv

Drømmer du om et mykt tregulv, men er usikker på slitestyrken?

Vår nye generasjon med laminatgulv er en invitasjon til sansene dine. Det autentiske og naturlige utseendet gjør det umulig å skille mellom Sensation-laminat og ekte tre. En ny matt overflate forsterker følelsen av tre og får frem det naturlige preget.

100 % vannavvisende – i tillegg!

Takket være AquaSafe-teknologien i Sensationgulvene tilbyr vi deg nå et laminatgulv som aldri har vært mer vannavvisende. En forseglet overflate som dekker hele planken – hele veien ned til de fasede kantene – hindrer at vannet trenger inn i gulvet.

Resultatet? Vann, skitt og flekker legger seg på overflaten og kan enkelt tørkes av. Takket være denne teknologien er Sensation-gulvene også hygieniske og enkle å vedlikeholde.

Finn en forhandler > By eller postnummer |
SLITESTYRKE

SLITESTYRKE

Tre er et materiale som før eller siden vil vise tegn til slitasje. Sensation-gulvene bevarer utseendet år etter år.
FARGE

FARGE

Når tre eldes vil det endre farge mens et laminatgulv vil holde seg over tid.
VANN

VANN

Selv om tregulv behandles med beskyttende lakk kan det sive væske ned mellom plankene. På Sensation-gulv er overflaten 100 % forseglet og vannbestandig.

NY: Wide Long Plank Sensation

Hvis du ønsker et gulv som vil gjøre underverker med rommet har vi det du er på jakt etter. Et gulv som er imponerende stort på alle måter. Hver planke gir virkelig liv til rommet og gir Sensation-gulvet et enda mer naturlig preg.

GÅ FOR STORHET!

Sjekk ut våre nye Sensation-gulv!

#FloorAdvisor#
Top