Ytor laminatgolv

Mer enn et pent utseende

Et vakkert gulv er mer enn det du ser med det blotte øye. Det er grunnen til at Pergos laminatgulv ikke bare ser autentiske ut, de føles autentiske også.

Våre kolleksjoner består av sju ulike overflateteksturer som hver har som formål å styrke det autentiske inntrykket av laminatgulvet. Fra det godt slitte årgangsutseendet til den naturlige følelsen av treverk. For at du skal kunne finne det optimale gulvet til ditt interiør, kan du også velge ulike glansnivåer på overflatestrukturene. Uansett hvilken stil du er på jakt etter, vil du enklere finne den optimale løsningen for ditt hjem med Pergos gulv.

Tre Tre

En fin og naturtro trestruktur som fremhever alle typer tredekorer, fra både lyse og mørke treslag. Fås i ulike glansnivåer.

Slett Slett

En silkeaktig, slett overflate med et mykere preg og et moderne utseende. Fås i ulike glansnivåer.

Genuine tre Genuine tre

En fin trestruktur som følger treverket ned til minste detalj, en effekt som kommer enda tydeligere frem i våre Sensationgulv. Fås i ulike glansnivåer.

Genuine Rustic Genuine Rustic

En tydelig trestruktur som følger treverket ned til minste detalj, som kommer enda tydeligere frem i Pergos Sensation-gulv. Kan ha sprekker, kvister og ripeeffekter.

Genuine sagsnitt Genuine sagsnitt

Realistisk trestruktur med sagsnitt.

Genuine stein Genuine stein

Et naturtro utseende som følger strukturen i virkelige steinfliser.

Antik tre Antik tre

En rustikk struktur med årgangsfølelse.

Top