Legge laminatgulv

Nå kan du legge et vakkert Pergo-gulv raskere og enklere enn noensinne. Vårt innovative PerfectFold™ 3.0 klikksystem kan fås til Pergos laminatgulv i alle kvalitetsnivåer, og gjør gulvleggingen til en lek. Her klikker du bordene sammen på den måten som fungerer best for deg. Med denne metoden er du ferdig på null komma niks, og resultatet er et flott gulv som alle vil misunne deg. Denne metoden er trygg og enkel og bevarer gulvet på beste mulig måte. Ønsker du å legge bordene på nytt, kan du med PerfectFold™3.0-teknikken løfte de opp og legge de på nytt etter ønske.

Fullstendige instruksjoner

Last ned veiledningen som en PDF

Det blir ikke enklere enn med Pergo

PerfectFold™ 3.0 gir deg tre ulike og enkle måter å legge laminat på:

Tre måter å legge gulvbordene på

Pergo Laminate Installation Dropdown

Nedtrekksliste

Den ideelle metoden for rask legging over et stort areal. Klikk bordet sammen i langsideskjøten, skyv det inntil bordet som allerede er lagt, og press ned.

Pergo Installation Laminate Angle

Vinkel

Dette er den ideelle metoden for legging av den første bordraden. Klikk bordene sammen først i den korte enden og deretter i langsidene.

Pergo Installation Laminate Horizontal

Koble sammen horisonalt – Unik funksjon!

Pergos laminatgulv kan også settes sammen horisontalt, noe som er en unik funksjon sammenlignet med mange andre merker. Dette er svært praktisk på steder hvor det er vanskelig eller umulig å tilte bordene, som når man legger den siste bordraden. Denne teknikken er også ypperlig å bruke under dørkarmer og radiatorer. Vi hos Pergo ønsker å gjøre gulvleggingen så enkel og morsom som mulig for kundene våre – slik at du raskere kan nyte resultatet!

Legge laminatgulv: forberedelser

Montering av gulvlister

Gjør gulvet enda mer fuktsikret

Sik starter du når du skal legge laminatgulv

Hovordan legge ut underlaget

Legge laminatgulv rundt radiatorrør

Å legge laminatgulv rundt avrundede former

Legge laminatgulv i et rom med skråvegger

Dette verktøyet trenger du for å legge laminatgulv

Hvilke typer sager trenger du når du skal legge laminatgulv?

Legge laminatgulv i et rom med en avrundet vegg

Top