NB
Logg ut | Opprett en konto | Logg inn Profesjonelle Hjemmeside

Designegenskaper laminatgulv

Mer enn naturtro dekorer

Vi i Pergo nøyer oss ikke med å designe naturtro dekorer – vi driver utviklingen ved å introdusere smart teknologi som gjør laminatgulvene enda mer raffinerte. Vi hjelper deg også med å se hvordan ulike formater kan bidra til det generelle inntrykket av det nye gulvet. Her kan du lære om noen av våre mest populære designegenskaper.

De ulike formatene lar deg forvandle hele romfølelsen. Du kan gjøre det bredere, smalere, lengre, mørkere eller lysere – bare fantasien setter grensene! Pergo tilbyr laminatgulv i fire ulike formater. Fra lange bord som skaper en moderne og romslig atmosfære, til bord i to ulike bredder, så vel som planker.

Long plank - 2050 x 205 mm

Classic plank - 1200 x 190 mm

Modern Plank - 1380 x 190 mm

Slab - 1224 x 408 mm

Pergo Bevel Surface

Attraktive kanter og overflater

For å gi følelsen av trebord eller keramiske fliser har mange av våre gulv fasede kanter. Og med ni ulike overflatestrukturer og fire ulike glansnivåer, føles Pergos laminatgulv også like naturlige som de ser ut. Se våre utsøkte overflatestrukturer.

Finn gulv med fasede kanter::

Modern Plank, 4 fasede kanter

Endless Plank, 2 fasede kanter

Natural Variation, 4 fasede kanter

Long plank, 4 fasede kanter

Slab, 4 fasede kanter

Sensation - modern plank

Laminatgulv du aldri har sett maken til!

Den nye kolleksjonen Pergo Sensation er intet mindre enn en revolusjon! AquaSafe teknologien gjør våre Sensation gulv vannavvisende og perfekte til bruk i kjøkken og andre våte områder.

Unike overflatestrukturer med dype furer gjør gulvet svært naturtro og anderledes enn andre laminatgulv. Det autentiske designet forsterkes også av en ny, matt overflate, og overflatesjiktet går helt ned til bunnen av fasene.

Se alle Sensation laminatgulv

Pergo endless Plank

Endless plank™

gulvet med evig lengde

Pergo EndlessPlank™ er et gulv som skaper en illusjon av endeløse bord. Alle dekorer matcher perfekt i enden av hvert bord og skaper en kontinuerlig designflyt som strekker seg fra den ene veggen til den andre. Vår helt nye design av sprukket eik er et godt eksempel på hvordan Pergo EndlessPlank™ gir rommet særpreg.

Den imponerende, rustikke stilen med realistiske sprekker og furer gir en klassisk effekt og en virkelig unik gulvopplevelse. Gulvet med evig liv – nå også med evig lengde.

Se alle gulv med EndlessPlank™

Pergo Natural Variation

Natural Variation™

Personlighet er inkludert

Vår innovative og patenterte egenskap Natural Variation™ har løftet laminatgulvdesign til et helt nytt nivå. Takket være en spesiell teknikk som vilkårlig gir hvert bord et kalket og naturlig rustikt utseende, skapes det hundrevis av mønstervariasjoner.

Resultatet er en uslåelig og svært unik kombinasjon. Treets særegne karakter, men med alle fordelene til et laminatgulv.

Se alle gulv med Natural Variation™