Designegenskaper

MER ENN NATURTRO DEKORER

Vi i Pergo nøyer oss ikke med å designe naturtro dekorer – vi driver utviklingen ved å introdusere smart teknologi som gjør laminatgulvene enda mer raffinerte. Vi hjelper deg også med å se hvordan ulike formater kan bidra til det generelle inntrykket av det nye gulvet. Her kan du lære om noen av våre mest populære designegenskaper.

De ulike formatene lar deg forvandle hele romfølelsen. Du kan gjøre det bredere, smalere, lengre, mørkere eller lysere – bare fantasien setter grensene! Pergo tilbyr laminatgulv i fire ulike formater. Fra lange bord som skaper en moderne og romslig atmosfære, til bord i to ulike bredder, så vel som planker.
Wide Long plank - 2050 x 240 mm

Long plank - 2050 x 205 mm

Modern Plank - 1380 x 190 mm

Classic plank - 1200 x 190 mm

Slab - 1224 x 408 mm

MER ENN NATURTRO DEKORER
Waterresistent

ATTRAKTIVE KANTER OG OVERFLATER

For å gi følelsen av trebord eller keramiske fliser har mange av våre gulv fasede kanter. Og med ni ulike overflatestrukturer og fire ulike glansnivåer, føles Pergos laminatgulv også like naturlige som de ser ut. Se våre utsøkte overflatestrukturer.

Finn gulv med fasede kanter:

Modern Plank, 4 fasede kanter
Long plank, 4 fasede kanter
Slab, 4 fasede kanter
Sensation

SENSATION

Laminatgulv du aldri har sett maken til!

Den nye kolleksjonen Pergo Sensation er intet mindre enn en revolusjon! AquaSafe teknologien gjør våre Sensation gulv vannavvisende og perfekte til bruk i kjøkken og andre våte områder. Unike overflatestrukturer med dype furer gjør gulvet svært naturtro og anderledes enn andre laminatgulv. Det autentiske designet forsterkes også av en ny, matt overflate, og overflatesjiktet går helt ned til bunnen av fasene. Se alle Sensation laminatgulv
Top