Pergo Perstorp laminatgulv - bestselgende skandinaviske gulv

Perstorp - Tidløs kolleksjon med en smak av Skandinavia

Vi oppfant laminatgulvet en gang på 70-tallet i en småby som heter Perstorp i Sverige. Det var en revolusjonerende design med flere lag av solide materialer, men fremdeles med det naturlige treets utseende og følelse. For vårt nye utvalg gikk vi tilbake til våre røtter i Syd-Sverige. Vi samlet inn noen av våre bestselgende dékorer i Skandinavia, kombinerte dem med fire helt nye designs og skapte denne ultimate basiskolleksjonen - en tidløs klassiker. Men vi har fortsatt med å utfordre oss selv opp gjennom årene for å forbedre kvaliteten og holdbarheten.

Den Skandinaviske touchen

Skandinaver har et naturlig talent for tidløs og funksjonell design. Det er innbakt i vår kultur. Et typisk skandinavisk oppholdsrom skaper trivsel med det enkle. Det er ikke fullpakket med overveldende farger og mønstre, men det dreier seg om åpent rom og kvalitetsmaterialer som står seg godt slik de er. Det er den rene og koselige skandinaviske touchen. Vi har valgt ut noen av våre bestselgende gulvdesigns i Norden, sammen med fire helt nye. Hver enkelt av disse er et perfekt eksempel på tidløs og varig design.

Pergo Perstorp laminatgulv - bestselgende skandinaviske gulvdesigns

Hvorfor velge et Perstorp laminatgulv

Pergo Perstorp laminatgulv - 100% vannbestandig

100% vannbestandig

Vår AquaSafe-funksjon gjør alle Perstorp-gulv vannbestandige, med en våt-garanti på 5 år. Så ikke bekymre deg om det glasset med rødvin du søler ut når du forteller og gestikulerer. Gulvet tåler det.

Pergo Perstorp laminatgulv - ripe- og flekkbestandig

Ripe- og flekkbestandig

Vårt Perstorp-utvalg er ripe- og flekkbestandig takket være det beskyttende topplaget. Småbarn som lærer seg å spise ved bordet er en utfordring, men du trenger ikke bekymre deg for søl. Og hvis du finner ut at du skal ommøblere i stua, kan du gjøre det uten å bekymre deg for mye for riper. Vi tilbyr deg det mest holdbare gulvet noensinne, med en garanti på opp til 33 år. Så velg smart, dette kan være det siste gulvet du trenger å kjøpe

Pergo Perstorp laminatgulv - enkel montering

Rask og enkel montering

Tror du at du kan gjøre det selv? Du har helt rett! Med vårt PerfectFold klikksystem går monteringen av ditt Perstorp-gulv raskt og enkelt. Du trenger stort sett bare en sag til å sage gulvplankene til riktig lengde. Så klikker du bare plankene på plass. Ferdig.

En klassisk design for alle

Selv om vi elsker en god klassisk design, vet vi at det ikke finnes ett gulv som passer for alle. Vi ønsker å feire det at mennesker er unike, og det individuelle vil reflektere valg av gulv til hjemmet ditt. Det er grunnen til at Perstorp sørger for at du kan velge mellom 16 unike designs. Det er kun en ting alle disse har felles: alle sammen er tidløse. Designtrender vil komme og gå i de neste tiårene, men du kan være trygg på at disse designene fortsatt vil glede deg, uansett trender.

Start "RoomViewer" >

Vi tar ansvar for planeten

Når du velger din favorittdesign fra vårt Perstorp-utvalg kan du være fornøyd med deg selv fordi du gjør et godt valg for miljøet. Vi er veldig stolte over å være den aller første produsenten som tildeles Svanemerket for et gulv. Svanemerket gis kun til produkter og tjenester som oppnår de høyeste miljøresultatene for hele levetiden til produktet.

Finn ut mer om vårt bærekraftsarbeid

Pergo Perstorp laminatgulv med Svanemerke