NB
Logg ut | Opprett en konto | Logg inn Profesjonelle Hjemmeside

Vakre laminatgulv - slik du aldri før har sett dem

27. juni 2017

Det var Pergo som oppfant laminatgulvet, og vi nøyer oss ikke med det, vi fortsetter utviklingen kontinuerlig. Vil du ha et vakkert og robust laminatgulv er det til Pergo du skal henvende deg.

Alle dekorer på våre laminatgulv er autentiske og gjenskaper naturen ned i minste detalj. Kikker man under overflaten er gulvene utviklet med smart teknologi som gjør dem stadig mer sofistikerte. Du kan alltid stole på at Pergos laminatgulv er holdbare, slitesterke og hygieniske - og med markedets beste garanti. Så la oss nå gå over til å snakke om utseendet!


Laminatgulv i mange varianter

Først og fremst kan du velge mellom en rekke forskjellige dekorer som ulike treslag, flere typer stein, fliser eller betong. Men ikke nok med det, gulvene finnes også med ulike format på gulvplankene, med ulike overflater og fasinger.


Flotte laminatgulv med ulike plankestørrelser

Med ulike format på gulvplankene kan du endre følelsen i et rom. Rommet kan fremstå som smalere, bredere, lengre, mørkere eller lysere, avhengig av om du velger "long plank", ulike bredder på slabs eller gulvplater.


Fasinger, overflater og glansnivåer øker den autentiske følelsen

Fasinger på kantene øker følelsen av ekte planker eller fliser. I tillegg finnes det hele ni ulike overflatestrukturer og fire glansnivåer å velge mellom, så du får et flott laminatgulv med en følelse som er like autentisk som utseendet.

Et laminatgolv med tredekor og en overflatestruktur med realistiske sprekker og ådringer gir deg følelsen av et tregulv sammen med holdbarheten, slitestyrken og vannbestandigheten hos et laminatgulv.

  • Pergos laminatgulv er både vakre og holdbare.
  • Dekorene gjenskaper naturlige materialer.
  • Laminatgulvets planker finnes i ulike format.
  • Overflater, fasinger og glansnivåer gir en autentisk følelse.


Oppdag våre gulv

Laminatgulv  |  Parkett  |  Vinylgulv

Leter du etter en Pergo forhandler i ditt område?

Finn en forhandler


Del denne artikkelen