Tregulv som investering

Tregulv som investering

Vurderer du å selge? Da bør du også vurdere å gi gulvene nytt liv!

Undersøkelser av eiendomsmeglere viser at boliger med tregulv selges raskere enn boliger med andre gulvtyper. Derfor kan det være en god investering å skifte ut slitte gulv, da det kan føre til større interesse for boligen.

Etter noen tiår der praktiske vinylgulv og myke vegg-til-vegg-tepper holdt tregulvet unna markedet, har tregulvet nå fått et kraftig oppsving og står i dag øverst på ønskelisten til mange boligkjøpere. En amerikansk undersøkelser viste at hele 54 % av potensielle boligkjøpere er villig til å betale mer for en bolig med tregulv.

Hvis tre er for dyrt, men gulvet likevel sårt trenger en oppdatering, finnes det mange typer moderne laminatgulv og vinylgulv som ser nøyaktig ut som tre og som koster mindre. Begge alternativene er slitesterke og tar seg absolutt bedre ut enn gamle, slitte gulv.

Kjøkken og stue

Hvis et forestående salg er den eneste årsaken til at du skifter ut gulvet, er det to rom du gjør ekstra lurt i å pusse opp, nemlig kjøkkenet og stuen, for det er her boligeierne og deres gjester tilbringer mesteparten av tiden. Undersøkelser av eiendomsmeglere viser at disse to rommene er de viktigste blant potensielle kjøpere, så prøv å gjøre dem så attraktive som mulig før visningen.

Uansett hva du velger, så vil et hus med splitter nye gulv gi de potensielle kjøperne et mye bedre inntrykk enn et med vegg-til-vegg-tepper eller andre slitte gulv.

Finn en forhandler > By eller postnummer |
Relaterte Artikler
22.06.2015
09.10.2015
Top