Slik beskytter du gulvet

Slik beskytter du gulvet

Du heller opp morgenens første kopp kaffe. Noen dråper havner på gulvet. Du merker ingen ting, men setter deg til frokostbordet.

Barnet ditt spiser frokost med hele ansiktet og du er glad for den store appetitten. At halvparten havner på gulvet er ikke noe du orker å diskutere – det er mandag.

Ytterklærne på – det er på tide å gå. Datavesken står igjen på arbeidsrommet. Det er ikke tid til å ta av skoene. I stedet hopper du i lange klyv mot rommet. Barnet ditt løper etter med de sandete barnehageskoene på.

Hverdagen er ikke alltid snill mot gulvet

Sånn er det og sånn kommer det alltid til å være. Uansett om du bor alene, med familie eller husdyr. Høye hæler, hjulene på kontorstolen og stoler som dras fram og tilbake ved middagsbordet – det sliter. Mange kjører barnevognen inn i huset eller leiligheten og det kan fort skje at det sitter små steiner i hjulene. Da er det risiko for merker.

Det er selvfølgelig noen ting du kan tenke på for å minimere slitasjen. Ha det for vane å løfte ting og møbler i stedet for å dra dem. Sett møbelknotter på møblene og rengjør regelmessig slik at ikke små steiner og lignende kan ripe opp gulvet. Behandle gulvet etter anbefalinger. Og fremfor alt – kjøpt et gulv som tåler hverdagens utfordringer.

Pergos gulv tåler hverdagen

Gulvene fra Pergo er utrolig slitesterke. Takket være Pergos patenterte overflatebehandling TitanX, kan du få livstidsgaranti på laminatgulvet. Det garanteres at overflatebehandlingen kan stå i mot slitasje, flekker og bleking av sollys i opp til 50 år.

Et parkettgulv er mer følsomt enn laminat, men også her har Pergo skapt et svært slitesterkt gulv takket være den smarte konstruksjonen og overflatebehandlingen. Med sine sju lag UV-herdet vannbasert lakk eller olje, har gulvet maksimal beskyttelse og blir enkelt å rengjøre.

Pergos vinylgulv er overflatebehandlet med slitelaget TitanV som beskytter effektivt mot flekker og riper. TitanV er smussavvisende og klikkfugens tette konstruksjon forhindrer at smuss trenger ned i fugene. Mandagsmorgenens misnøye blir der for heller ikke noe du trenger å bekymre deg for. gulvet kommer til å tåle mange frokoster uten problemer.

Du kan med andre ord føle deg trygg på at gulvet fra Pergo kommer til å holde lenge. Både til hverdag og fest.

Finn en forhandler > By eller postnummer |
Relaterte Artikler
09.05.2016
Top