Trend: Skandinavisk design har stor innflytelse over hele verden

Trend: Skandinavisk design har stor innflytelse over hele verden

Hvert halvår oppsummerer lederen for designavdelingen ved Pergo Oke Nollet inntrykk og påvirkninger fra designmesser, aktivitet på Pinterest og hverdagsliv i en omfattende trendrapport. En av trendene er klar: Ufullkommenhet er fremdeles perfekt.

Den friske, rene og moderne stilen i skandinavisk design har stor innflytelse over hele verden. Store skandinaviske merker setter spor etter seg i interiørtrendene. De tilfører farger og mønstre som resten av verden tilegner seg.

Inspirert av 50-tallet er det en ny oppblomstring av pastellfarger, fra rosa til mintgrønt. For en mykere stil, kombineres de ofte med hvitt og lyse, naturlige treslag.

"Fra 60- og 70-tallet tilføres varme jordtoner i gult, rustoransje og brune nyanser"


Fra 60- og 70-tallet tilføres varme jordtoner i gult, rustoransje og brune nyanser. 70-tallets varme farger og geometriske og blomstrende mønstre, viser seg i dag i den grønne botrenden. Tremøbler og tregulv kommer i varme, naturlige til brune farger.

Skandinavene elsker kontrastene mellom svart og hvitt. I dag ser vi at svart leder an. Store varemerker bruker svart i ulike sjatteringer. I kombinasjon med lyst, naturlig trevirke, kan du få frem en ekte skandinavisk effekt. Hvis du vil skape en nøytral interiøreteffekt, spiller gråfargene en viktig rolle. Grått i ulike nyanser er supre å kombinere med!

Vi ser at 80-tallet kommer tilbake, også kalt Memphis-trenden. Merk deg de geometriske formene og store flatene. Fargeblokkene i primærfarger, neon og sterke pasteller passer perfekt til lyst og naturlig tre.

Finn det perfekte gulvet for ditt interiør

Et gulv kan tilføre det ufullkomne et snev av perfeksjon, eller omvendt. Velg fra vår omfattende kolleksjon av laminat, vinyl og parkett og finn det som passer deg best.

Finn en forhandler > By eller postnummer |
Relaterte Artikler
10.10.2015
12.07.2017
Top