Parkettgulv av høy kvalitet - alt du trenger å vite

Parkettgulv av høy kvalitet - alt du trenger å vite

Parkettgulv av høy kvalitet fra Pergo

Vil du ha et førsteklasses parkettgulv så hjelper vi deg gjerne! Pergo produserer parkettgulv av typen lamellparkett. Det betyr at gulvene er bygd opp av tre trelag som ligger i vinkel mot hverandre, noe som gjør dem ekstra støtbestandige, balanserte og stabile. Tre er jo et levende materiale som påvirkes av temperatur og luftfuktighet, så når det er varmt og tørt kan tregulv krympe, og når det er kaldt og fuktig kan de svelle. Men når gulvet er bygd opp av flere lag der trefibrene ligger i ulike retninger, så reduseres treets bevegelser og du får et mer stabilt gulv.


Miljøpolicy i alle trinn

Vi har en miljøpolicy som omfatter alt fra vårt valg av råmaterialer og produksjonsprosesser til transport og emballasje. Våre produkter består av 80 % spill fra treindustrien. Vi bruker bare fornybare treslag som furu og gran, og aldri truede treslag fra regnskogene.


Parkettgulvenes oppbygging

De ulike lagene er bygd opp på følgende måte:

- Det nederste sjiktet er laget av økologisk sertifisert tre, og hjelper gulvet med å få en perfekt balanse.

- Over dette ligger en avansert stamme som absorberer støt og påkjenninger, og kan dermed garantere stabilitet under alle omstendigheter. Stammen er laget av gran, furu eller HDF.

- Øverst ligger slitelaget, det er et nøye utvalgt tresjikt som kan slipes to til tre ganger. Treet kommer fra holdbare kilder av eik og ask i Europa.

Det øverste laget er behandlet med sju lag uv-herdet og vannbasert lakk eller olje av høy kvalitet. Dette gir gulvet optimal beskyttelse og gjør det enklere å holde rent. Alle våre beskyttende lakker og oljer oppfyller strenge internasjonale miljøstandarder.


Enkelt å legge parkettgulv selv

Våre parkettgulv er i tillegg lette å legge selv takket være det patenterte klikksystemet PerfectFold(tm) 3.0.

Finn en forhandler > By eller postnummer |
Relaterte Artikler
27.07.2017
01.06.2016
Top