Trend: Du kan ta naturen med inn

Trend: Du kan ta naturen med inn

Hvert halvår oppsummerer lederen for designavdelingen ved Pergo Oke Nollet inntrykk og påvirkninger fra designmesser, aktivitet på Pinterest og hverdagsliv i en omfattende trendrapport. En av trendene er klar: Ufullkommenhet er fremdeles perfekt.

Utendørs og innendørs smelter sammen. Vi er allerede vant til gulv og vegger i betong innendørs. Til og med møbler, belysning og tilbehør omfavner nå denne trenden. Betongtrenden gjenspeiles også ved bruk av flere nøytrale grå farger i interiøret. I kombinasjon med trevirke i varme, naturlige nyanser og fargede gjenstander, får du et lunt inntrykk.

"Utendørs og innendørs smelter sammen"

Trenden med å skape grønne bomiljø er allestedsnærværende. I et liv som bare blir travlere, har vi behov for å senke tempoet og komme tilbake til naturen. Interiøret skal være hyggelig og komfortabelt.

Trenden er inspirert av 70-tallet. Tapet og puter med blomster- og plantemønster, organiske og runde former, naturmateriale som rotting, lær og kork er igjen moderne. Fargeskalaen for tre varierer fra beige til varme, naturlige og brune farger.

Finn gulvet som passer best til interiøret ditt

Et gulv kan tilføre et snev av utsiden til innsiden. Velg fra vår omfattende kolleksjon av laminat, vinyl og parkett og finn det som passer deg best.

Finn en forhandler > By eller postnummer |
Relaterte Artikler
22.06.2015
Top