NB
Logg ut | Opprett en konto | Logg inn Profesjonelle Hjemmeside

Green living-trenden

22. juni 2015

Små skjønnhetsfeil og ujevnheter; naturtro farger; former og teksturer som gjenspeiler naturen. Alt dette er fortsatt sterke inspirasjonskilder for designere. Nøye utvalgte materialer og produkter gir en følelse av robusthet og nærhet til naturen.

Naturen fortsetter å inspirere interiørarkitekter og designere. Kombinasjonen av de rette materialene og naturlige fargetoner gir en frisk og avslappende stemning som stimulerer sansene våre, samtidig som den gir energi og en følelse av velbehag.

Vi omgis av naturen. Overfloden og mangfoldet på Moder Jord overføres til dekorative elementer i interiøret, og gir dem et ekstra løft. De naturlige elementene i interiøret er ofte inspirert av planter, steinformasjoner og landskap, og på denne måten tar vi med oss naturen inn i stua.

Ved å bruke disse ressursene i den omfattende utvelgelsen av motiver, fargeskalaer og overflater, får interiørdesign en ny giv og skaper uventede kombinasjoner av avslappende og harmoniske miljøer i takt med omgivelsene våre.

Leter du etter en Pergo forhandler i ditt område? Finn en forhandler

Del denne artikkelen