Furugulv som holder

Furugulv som holder

Skandinavisk design har lenge hatt mange innslag av furu, både på tak, vegger og møbler – men til gulv fungerer det ikke like bra. Massive furugulv er for myke og skades derfor lettere, og de trekker også til seg støv. Men det finnes alternativer for den som allikevel vil ha et furugulv!

Furugulv i laminat

Med et furulaminat kan du få furutreets vakre utseende kombinert med laminatets suverene bestandighet mot slitasje, riper og slag. Overflatesjiktet gjør også gulvet fuktbestandig, hygienisk og lett å rengjøre.

Laminatplankene har et perfekt og naturlig utseende, og for å ytterligere øke følelsen av ekte tre så finnes furulaminatet med flere ulike strukturer på plankene. Vi har alt fra en silkeglatt overflate til en grovhugget struktur som kan ha sprekk-, kvist- eller alderseffekter.

Våre laminatgulv legger du enkelt selv uten avansert utstyr eller verktøy. Her kan du lese om hvordan det gjøres.


Furugulv i vinyl

Trenger du et enda mer robust gulv, men vil beholde furuens rustikke utseendet? Da skal du satse på et vinylgulv med furudekor. Pergos Modern plankedekorer har en naturlig struktur som gjenskaper naturen ned i minste detalj. De har finstemte nyanser, høy kontrast og variasjoner mellom ulike planker – detaljer som gjør stor forskjell.

Våre vinylgulv er vanntette og enkle å rengjøre. De er stabile og slitesterke.

Akkurat som laminatgulv er vinylgulv enkle å legge selv takket være vårt patenterte klikksystem.

Finn en forhandler > By eller postnummer |

Relaterte Artikler

24.07.2017

Velg et valnøttgulv

Top