NB
Logg ut | Opprett en konto | Logg inn Profesjonelle Hjemmeside

Få elegante rom med mørke tregulv

2. juli 2017

I Skandinavia har det lenge vært populært å innrede i lyse farger, men hvorfor ikke prøve noe annet? Et mørkt tregulv gir et elegant og mer kontinental preg til et rom. I varme land er det vanlig med mørke gulv, og det blir stadig mer populært også her oppe i nord.

Uansett hvilken stil du har så vil et mørkt tregulv ha en sterk effekt i rommet, og skaper en innramming som bidrar til å fremheve innredningen.


Skap eleganse og kontraster med et mørkt tregulv

Med farge på veggene og en innredning med tradisjonelle møbler får du et sobert og elegant inntrykk. Hvis du i stedet kombinerer det mørke gulvet med lyse vegger og møbler, får du en kontrasteffekt som gir et moderne rom. Øyet har lettere for å fokusere på kontraster, noe som automatisk vil gjøre rommet ditt mer interessant.


Bring naturen inn i rommet

Du kan også få frem en følelse av å gjenskape naturen innendørs ved å la det mørke gulvet representere jorden, mens de lyse veggene og taket får symbolisere himmelen og sollyset. Et mørkt tregulv fremhever treets naturlige struktur på en vakker måte.


Mørke farger gir ro og fred

Noen bekymrer seg for at et mørkt gulv vil få rommet til å føles mindre ettersom det absorberer lys, men dette kan enkelt oppveies med innredning og belysning, så vær ikke redd for å legge et mørkt gulv både i store og små rom. Mørke farger kan også skape en avbalansert og beroligende følelse, og gi rommet ekstra karakter.

Få elegante rom med mørke tregulv

  • Et mørkt tregulv gir et elegant inntrykk.
  • Avhengig av hva man kombinerer et mørkt tregulv med, så kan man skape ulike effekter i rommet.
  • Mørke tregulv gir en følelse av naturen.


Oppdag våre gulv

Laminatgulv  |  Parkett  |  Vinylgulv

Leter du etter en Pergo forhandler i ditt område?

Finn en forhandler


Del denne artikkelen