pergo rigid vinylgulv lophtet

Rigid Vinyl-gulv satt på prøve

Våre nye Rigide vinylgulv er holdbare, enkle å rengjøre og vannbestandige. Finnes det noe bedre sted for å sette dem på prøve enn Lophtet? Vi har brukt dette unike stedet til å teste våre gulv siden 1980-tallet. Det er stedet der studentene ved universitetet i Lund i Sverige går på fest. Vil gulvene våre tåle påkjenningen fra over 100 partyløver?

Alle rigid vinylgulv

La oss dra i gang festen!

Vi utstyrte studentene med skrittellere for å måle aktiviteten over 12 dager med festing. Se videoen og sjekk ut resultatet:

100 % vannbestandig

Pergo rigide vinylgulv tåler vann, smuss og flekker.

Overlegen motstandsdyktighet mot slitasje

12 dagers festing, 29 millioner fottrinn og en uendelig mengde tomme flasker, bokser og knust glass. Vårt Pergo rigide vinylgulv bestod testen takket være å ha den beste motstandsdyktigheten mot flekker, slitasje og slag i markedet.

Enkelt vedlikehold

Hvordan tålte vårt rigid vinylgulv all denne aktiviteten? Det beskyttende sjiktet er motstandsdyktig mot smuss og flekker. Rengjøringen går lekende lett!

Prøveleveringstjeneste midlertidig utilgjengelig

Som følge av COVID-19-utbruddet (Corona-virus) og de forebyggende tiltakene som vi på nåværende tidspunkt foretar, vil det inntil videre ikke være mulig å bestille gulvprøver.

Dersom du behøver mer informasjon eller har spørsmål, ikke nøl med å kontakte din Pergo-kontakt, eller sende oss en e-post ved bruk av kontaktskjemaet.