Pergo StayClean Technology

Ny StayClean technology

Hemmeligheten bak Pergos holdbarhet for lakkerte parkettgulv

Vår produksjon av tregulv åpner opp for at vi kan jobbe med materiale som er naturlig vakkert. Samtidig kan tregulv være sensitive med tanke på misfarging fra skitt og fukt. Det er grunnen til at vi er stolte av å kunne introdusere StayClean-beskyttelse.

Tregulv med StayClean

Pergo Wood with StayClean Technology

Med StayClean er alle lakkerte Pergo tregulv ekstra bestandige mot væske og søl, og det forhindrer at skitt fester seg i skjøtene og treverkets struktur. Pergo tregulv har beskyttelse som dekker hele overflaten av hvert bord.

Pergo Wood without StayClean Technology

Andre ubehandlede tregulv kan bli permanent misfarget som følge av at skitt og vann trenger ned i det.

Hva med beskyttelse for oljede gulv??

Akkurat som sine lakkerte søsken, har våre oljede tregulv beskyttelse på kortendene, som forhindrer at skitt trenger ned og misfarger treverket. Og med 2 lag olje av høy kvalitet er dette gulv som gir deg et tidløst utseende av naturlig treverk.

Oppdag alle oljede gulv

Prøveleveringstjeneste midlertidig utilgjengelig

Som følge av COVID-19-utbruddet (Corona-virus) og de forebyggende tiltakene som vi på nåværende tidspunkt foretar, vil det inntil videre ikke være mulig å bestille gulvprøver.

Dersom du behøver mer informasjon eller har spørsmål, ikke nøl med å kontakte din Pergo-kontakt, eller sende oss en e-post ved bruk av kontaktskjemaet.