Hvordan legge parkett med perfectfold™ 3.0

Hvordan legger man parkett fra Pergo? Det er enklere enn du tror. Veien til et vakkert tregulv har aldri vært kortere, og du har nå muligheten til å legge gulv raskere og enklere enn noensinne. Vårt innovative PerfectFold™ 3.0- klikksystem får du til all parkett fra Pergo. Gulvet har også fått en beskyttende finish som tilfører ekstra finesse og kvalitet. Finishen gjør at du kan ta i bruk ditt nye gulv med det samme, og sette i gang med å innrede rommet!

Fullstendige instruksjoner

Last ned veiledningen som en PDF

Ferdig gulv i en fei med Pergo

Når du har valgt ut favorittparketten klikker du bordene sammen på den måten som fungerer best for deg. Ikke vær redd for å skade gulvet – selv om du vil legge bordene på nytt, gjør du det enkelt med PerfectFold™3.0. Løft og legg på nytt etter ønskemål og behov. Alle Pergo treplanker gjennomgår strenge kvalitetskontroller før de er pakket. Parketten er enkel å installere og krever ingen ekstraordinære verktøy.

Før du setter i gang

Hvilke verktøy trenger jeg for å legge tregulv?

Hvor du skal begynne når du legger tregulv

Hvordan gjør klart undergulvet

Hvordan legge gulvunderlag

Hvordan sage til tregulvbord

Hvordan legge tregulv i et rom med skjeve vegger

Hvordan få overgang mellom gulvtyper

Hvordan få overgang mellom forskjellige rom

Hvordan legge tregulv under en dørramme

Prøveleveringstjeneste midlertidig utilgjengelig

Som følge av COVID-19-utbruddet (Corona-virus) og de forebyggende tiltakene som vi på nåværende tidspunkt foretar, vil det inntil videre ikke være mulig å bestille gulvprøver.

Dersom du behøver mer informasjon eller har spørsmål, ikke nøl med å kontakte din Pergo-kontakt, eller sende oss en e-post ved bruk av kontaktskjemaet.