Designegenskaper laminatgulv

I vår laminatserie kan du finne alt fra lange planker som skaper en moderne og romslig atmosfære til klassisk 3-stav eller store flisformater. Flere gulv har fasede kanter for å fremheve følelsen av treplanker eller ekte keramiske fliser.

pergo laminatgulv storrelsen

Størrelsen har selvsagt noe å si!

Hver enkelt planke spiller en viktig rolle for totalinntrykket. Alt etter hva du velger kan du forvandle hele romfølelsen. Gjør det bredere, smalere, lengre, mørkere eller lysere – bare fantasien setter grenser.


  1. Elegant plank - 1380 x 156 mm
  2. Wide Long plank - 2050 x 240 mm
  3. Long plank - 2050 x 205 mm
  4. Modern Plank - 1380 x 190 mm
  5. Classic plank - 1200 x 190 mm
  6. Slab - 1224 x 408 mm
pergo laminatgulv kanter og overflater

Attraktive kanter og overflater

Et vakkert gulv er mer enn det du ser med det blotte øye. Det er grunnen til at Pergos laminatgulv ikke bare ser autentiske ut, de føles autentiske også. Våre kolleksjoner består av sju ulike overflateteksturer som hver på sin måte styrker det autentiske inntrykket av laminatgulvet.

Prøveleveringstjeneste midlertidig utilgjengelig

Som følge av COVID-19-utbruddet (Corona-virus) og de forebyggende tiltakene som vi på nåværende tidspunkt foretar, vil det inntil videre ikke være mulig å bestille gulvprøver.

Dersom du behøver mer informasjon eller har spørsmål, ikke nøl med å kontakte din Pergo-kontakt, eller sende oss en e-post ved bruk av kontaktskjemaet.