Gulvbelegg – Det optimale gulvet for kjøkkenet

Gulvbelegg - det optimale gulvet for kjøkkenet

Har du noen gang vært på fest hjemme hos noen, blitt sittende i stuen og lurt på hvor alle tok veien? Svaret er kjøkkenet. Der pleier alle til slutt å samle seg, og det er kanskje ikke så rart. Kjøkkenet kalles ofte for hjertet i hjemmet, her tilbringer vi mange timer med matlaging, måltider sammen med familien og hjertelige møter med venner og slektninger, både til hverdags og fest. Hva kan da være bedre enn å velge et kjøkkengulv som er både flott og skånsomt mot føttene? Gulvbelegg er det optimale valget for kjøkkenet ditt.


Stille og myke gulvbelegg for kjøkkenet ditt

Pergos gulvbelegg kalles vinylgulv og lages av et mykt vinylmateriale som er mykt og behagelig å stå på. Det reduserer også trinnlyder, noe som gir et herligere miljø.


Robust, fuktbestandig og lett å rengjøre

På kjøkkenet bruker man ofte skarpe redskaper, her mister man også glass og andre knuselige gjenstander og det kan bli en del søl, så et robust og lettstelt gulv er helt nødvendig.

Overflatesjiktet TitanV(tm) beskytter mot riper, slag og slitasje. Det er også smussavvisende slik at smuss ikke kan trenge igjennom overflaten og forårsake bakterieutvikling. Klikksystemet gjør at du enkelt legger gulvet selv, og fugene er så tette at hverken smuss eller fukt kan trenge igjennom.


Ftalatfritt og brannsikkert

Vinylgulvet er helt ftalatfritt og har i tillegg høy brannsikkerhet, noe som er perfekt både ved matlaging og fest.


Mange ulike dekorer

Du trenger heller ikke å kompromisse på utseendet. Pergos vinylgulv finnes i en rekke ulike dekorer som gjenskaper naturen ned i minste detalj. Her kan man velge blant ulike treslag, stein, skifer og betong.

For å gjøre kjøkkenet ditt ekstra trygt får du alltid minst 20 års garanti på gulvet ditt.

Finn en forhandler >

Relaterte Artikler

29.06.2017

Velg et robust gulvbelegg for gulvet ditt

07.06.2016

Kjøkkenet er ikke lenger et rom i kulissene