NB
Logg ut | Opprett en konto | Logg inn Profesjonelle Hjemmeside

Trekolleksjoner

Sju forføreriske trekolleksjoner

Folk har forskjellige tilnærminger til å finne drømmegulvet. Noen ønsker et bestemt treslag, andre begynner med fargen, eller til og med bordformatet.

For å gjøre det enklere å velge et gulv har vi satt sammen sju forføreriske trekolleksjoner basert på bordformat, tykkelse og fasede kanter. I hver kolleksjon vil du finne vakre design med en rekke ulike overflateegenskaper og -behandlinger. Og uansett hvilket gulv du velger, vil du alltid få et vakkert, slitesterkt og livlig tregulv fra Pergo. 

Hvordan borddesign påvirker inntrykket til et rom
Pergos parkettgulv fås i en rekke ulike borddesign for enhver smak og ethvert formål. Hvis du for eksempel legger et av våre blokkdesign, kan du få et mindre rom til å virke større. Et stort rom kan gjøres til et gedigent rom med et av våre brede langborddesign.

Bord- eller blokkdesign?
Hvis det er borddesign du er ute etter, kan du ta en kikk på våre Svalbard-, Gotland- og Bornholm-kolleksjoner. Hvis du ønsker blokkdesign, kan du se gjennom våre Sjælland-, Värmdö-, Åland- og Jomfruland-kolleksjoner. Uansett hvilken stil eller tilnærming du velger, vil du finne et tregulv som er like vakkert og slitesterkt som du drømmer om at det skal være.

Borddesign
2200 x 220 x 14 mm
Fire fasede kanter

Borddesign
1820 x 190 x 14 mm
To fasede kanter

Borddesign
1820 x 145 x 14 mm
To fasede kanter

Blokkdesign
1820 x 186 x 14 mm

Blokkdesign
2200 x 190 x 14 mm

Spesiell blokkdesign
2200 x 190 x 14 mm

Blokkdesign
2200 x 190 x 13 mm

Skogen