NB
Logg ut | Opprett en konto | Logg inn Profesjonelle Hjemmeside

Trend: Ufullkommenhet er fremdeles perfekt

18. april 2016

Hvert halvår oppsummerer lederen for designavdelingen ved Pergo Oke Nollet inntrykk og påvirkninger fra designmesser, aktivitet på Pinterest og hverdagsliv i en omfattende trendrapport. En av trendene er klar: Ufullkommenhet er fremdeles perfekt.

Vi har i mange år sett at folk søker det som er ekte. Gamle gjenstander har allerede et livsløp bak seg, og vi vil gjerne kjenne til historien bak. Insekthull, sprekker, flekker og avskallet effekt i treet uttrykker ufullkommenhet og gir det hele en autentisk stil. De industripregede elementene som oksidert metall og slitt skinn blir folk aldri lei av, men vi ser at stilen nå utvikler seg i retning et mykere og mer resirkulert utseende.

Insekthull, sprekker, flekker og avskallet effekt i treet uttrykker ufullkommenhet og gir det hele en autentisk stilI motsetning til den ufullkomne trenden ser vi at rene former og et perfekt utseende er i fremmarsj. Bruk av kraftige materialer som marmor, skinn og transparent farget glass og metall gir interiøret liv, gjenspeiler en positiv atmosfære og tilfører et snev av eleganse. Fargene er rene og diskrete med nyanser i grått og brunt. Italienerne og skandinavene elsker den luksuriøse og rene trenden.

Nå for tiden ser vi at det er en blanding av gammelt og nytt, det autentiske og det moderne, i interiørtrendene. En industribygning med en sofa i minimalistisk stil. Et førsteklasses gulv i eik kombinert med en mursteinsvegg, eller rene og enkle møbler kombinert med et gulv som er godt slitt. Kombinasjonsmulighetene mellom det ufullkomne og det perfekte er uendelig. Alt kommer an på forbrukeren. Han eller hun definerer selv den riktige balansen mellom det perfekte og det ufullkomne.

Finn gulvet som passer best til interiøret ditt

Et gulv kan tilføre det ufullkomne et snev av perfeksjon, eller omvendt. Velg fra vår omfattende kolleksjon av laminat, vinyl og parkett og finn det som passer deg best.

Følg oss på Pinterest


Del denne artikkelen